Dobrou noc přejí dědové

Datum: 06/09/2018
|
Autor: Pleas

Prolínání pánského a dámského šatníku není jen výsadou moderní doby. Už naši předkové si navzájem občas půjčili něco ze skříně, třeba noční košili. Ta původní byla dokonce výsadou mužů. Ale teď je vše jinak a jsou tu nové trendy.

Dobrou noc přejí dědové
Sukně ložničná neboli noční košile nás v noci obléká již přes třináct set let. Byly doby, kdy muž v sukních nebudil žádné pohoršení ani smích, jako to bývá dnes. Až na počátku minulého století dostala pyžama formu košile a kalhot. Ač se to zdá neuvěřitelné, tak dlouhá noční košile je vlastně klasika. Pánské spodní prádlo všeobecně prochází různými vlnami zpracování i designu. A mnozí jistě vítají svobodu v oblékání, kterou dopřává současná moderní doba i módní trendy.

To prostě sedne

Dotek moderní doby najdeme také ve zpracování materiálu. Nejenže pánská kolekce Pleas je šitá ze 100% bavlny té nejvyšší kvality, ale také samotná technologie zpracování příze je na špičkové úrovni. Nestane se tak, že by pánské prádlo bylo štípavé nebo tahalo, protože střih neodpovídá velikosti. Ani se během spánku nebudete potit. Ve vzdušném přírodním materiálu, kterým bezesporu bavlna je, se nemůžete přehřát a pot vsaje jednoduše do sebe. To platí i pro pánské funkční prádlo, kde je třeba myslet i na to, co vydrží. A musí toho vydržet hodně, protože muž je tvor, který jde pořádné zátěži naproti.

                 csm_161860-815a_96674ba2ee-1.jpg        147336-202c-1.jpg
Ať žije svoboda!
Volnost pohybu je v každém ohledu základní kámen dobrého spaní. Většina z nás se celou noc převaluje a hledá ideální polohu, která přinese zasloužený odpočinek. Hlavní výhodou pánských nočních košil je tedy prostor pro pohyb. Navíc tento šatový střih umožňuje průchod vzduchu a větrání má za účinek eliminování potu i pocení vůbec. Cítíte se prostě svobodní, jako byste byli vlastně nazí. Oblečení skoro nevnímáte a tvrdě spíte. Po takové noci se každý vzbudí plný síly a chutě do pracovního dne. Pánské spodní prádlo i pánské noční košile z nabídky Pleas si vás prostě získají top kvalitou a maximální funkčností. Bez kompromisů a na 100 % Czech made.

         csm_161969-209a_109b9ba81d-1.jpg                 csm_161969-209c_12986a2d45-1.jpg