Klid a zadek v teple

Datum: 06/09/2018
|
Autor: Pleas

Nechceme-li pocítit na podzim první mrazíky, musíme začít měnit šatník, a to hned od spodního prádla. Žádná i ta nejtlustší bunda vás neochrání, když nebudete mít dobrý základ. Takže myslete na spodní vrstvy v každém počasí.

Klid a zadek v teple
 
Dámské prádlo má svou funkci, není jen nástrojem ženské sexuality. A rozhodně můžeme být spokojené, že se od korzetů posunulo až k dnešním moderním střihům a hlavně materiálům. Značka Pleas se vyznačuje právě kvalitní bavlnou, která zaručí, že zmíněná první vrstva bude dostatečně chránit. Počasí je nevyzpytatelné, ale na vlastnosti 100% bavlny se můžete spolehnout vždycky. Jednou z nejdůležitějších výhod bavlny je její velmi dobrá pevnost. Na omak působí hodně příjemně a navíc dokáže nasát velké procento vlhkosti. To všechno je prvním předvojem dokonalého podzimního spodního prádla. Hned v závěsu na sebe upozorní dámské prádlo z kolekce Pleas svými střihy a precizním zpracováním. Můžete se spolehnout, že kalhotky budou sedět na svém místě, ať už poběžíte na autobus, nebo strávíte den v kanceláři za stolem. A i když podlehnete módním trendům a rozhodnete se vyměnit zelený overal za červený kostým, tak spodní prádlo jako jeden z mála nadčasových kousků zůstane. Odpadnou tak starosti s nákupem a přibude radost z funkčního, ale luxusního spodního prádla, které je dostupné a vydrží.

Hřejivý tip – tílko!

                                       083929-000d-kopie-1.jpg
083263-000c-1.jpg                      083928-403c-kopie-1.jpg
 
Často v zimě podceňujeme význam vrstvení, a navíc podléháme fámě o tom, že spodní prádlo nemůže vypadat dobře a zároveň fungovat. Nic z toho není pravda. Ve chvíli, kdy objevíte kouzlo dámského tílka, tak už jej nikdy v mrazivých dnech nenecháte doma. V kolekci značky Pleas najdete mnoho variant s elegantní krajkou i zajímavým jemným obšitím, které dodá ženskost a navíc ještě zvýrazní vaše křivky. Ruku v ruce s tím ale zahřeje a udrží pokožku v bezpečí.

Zahalené je sexy

                                     083932-100b-1.jpgcsm_083262-000a_3c5f06d920-1.jpg
 
Rafinovanost je základem pro to, aby ženy působily přitažlivě. Paradoxně zahalená žena, která odkrývá jen malé detaily svého ženství, přitáhne pozornost mužů pravděpodobněji než ta zcela odhalená. Nezapomínejme také na sílu křivek těla. Ty se dostaly poslední sezony do popředí v kolekcích světových návrhářů a není tomu jinak ani u modelů Pleas. Vysoké pasy slaví návrat a jsou ideálním propojením estetiky a funkčnosti. Není potřeba dalších ozdob nebo složitých výšivek. Stačí jednoduchá základní linie těla, která prodá to nejlepší, co v sobě žena má.