Luxus za kačku

Datum: 01/11/2018
|
Autor: Pleas

Velmi často přemýšlíme, jak investovat do kvalitních výrobků. Víme, že déle vydrží a také lépe slouží. Existuje ovšem možnost mít kvalitu za dostupnou cenu a zbytečně neutrácet. My vám poradíme, kde takové věci hledat a taky jak poznat, co koupit. Kvalita se totiž vždy nerovná vysoká cena.

Zaměřte se na materiál

 

Nejdůležitějším kritériem při výběru bude určitě materiál. Ten totiž dává modelu vlastnosti, které ho řadí do kategorie – top kvalita. Také umí udělat první dojem. Zkuste si někdy v obchodě sáhnout na kvalitní produkt a pak na nějaký z opačného konce. Ihned poznáte rozdíl, i když třeba zavřete oči. Navíc kvalitní materiál zvýší odolnost i životnost oblečení. Stačí se třeba zaměřit na spodní prádlo. U nás jej vyrábíme pouze ze 100% bavlny té nejvyšší kategorie. A co to znamená? Že vám po vyprání nezmění tvar, nebudete mít alergickou reakci a vždy se v něm budete cítit komfortně jako ve vlastní kůži.
toa-heftiba-972541-unsplash-1.jpg

Nadčasový design

Nezaměřujte se na trendy, ale hledejte nadčasový střih. Ten vydrží v šatníku nehledě na to, jestli budou v módě „zvonáče“ nebo „mrkváče“.  Existuje vždy kompromis a také existují univerzální kousky, které vždy můžete znovu a znovu obléci a budete vypadat skvěle. To platí i pro barvy. Například královská modrá je odstínem, který je nejen symbolem elegance, ale také luxusu a nadčasovosti. V pánském šatníku jej najdete v nekonečných variantách a to je dobře. Není univerzálnější barvy, která by slušela tolika typům lidí. Je třeba tedy vybírat obezřetně a volit nadčasový dezén bez zbytečných ozdob a výstředních detailů, které třeba za rok už nebudou in, natož luxusní.
085060-801a.jpg
Cena versus kvalita

V kolekcích Pleasu nenajdete žádný produkt, který by nesplňoval nejvyšší nároky na kvalitu. Ovšem také u nás nenajdete produkt, který by byl cenově nedostupný. Ať už se bavíme o spodním prádle, tričkách nebo pyžamech, o kolekci pro děti, ženy nebo muže. Snažíme se, aby kvalitní výrobky byly dostupné komukoliv, a o to jde. Luxusní značky prodávají životní styl a musí jej tedy řádně ohodnotit, ale kvalita se nerovná vysoká cena. Takže pokud příště půjdete na nákupy, zaměřte se na to, jak je oblečení vyrobeno, z jakých materiálů a jak zpracováno a zapomeňte na klišé, že luxus musí být drahý.
jonathan-francisca-580533-unsplash-1.jpg