Není času bez Pleasu – i ve volejbale

Datum: 21/08/2019
|
Na začátku byl nápad. Vytvořit v Pleasu nový volejbalový tým, jednou týdně chodit trénovat a v létě se zúčastnit volejbalového turnaje. Prostě to zkusit. A ono to vyšlo, a to nejen na volejbalovém hřišti!
 
Volejbal-trenink-1-1.jpg

Pod názvem Není času bez Pleasu jsme začali na podzim trénovat. Věkově rozdílní, ženy, muži, tým doplňovaly naše děti a další spřízněné duše Pleasu. Trénovali jsme odhodlaně, s chutí a často s velkým smíchem. Legračních situací při snaze o perfektní podání, bezchybný příjem, přesnou nahrávku a úspěšnou smeč jsme zažili nepočítaně. Nevadilo nám to, zlepšení hry bylo pravidelným tréninkem brzy znát.

Volejbal-trenink-2.jpg  Volejbal-trenink.jpg

Srpen se přiblížil rychle a Prázdninový volejbalový turnaj v nedaleké Okrouhlici začal. Byli jsme plni očekávání a zvědaví, jak turnaj dopadne. Lehkou nervozitu před prvním zápasem brzy vystřídala přirozená a zdravá touha nad soupeřem vyhrát. A tak jsme bojovali. Každý zápas s obrovskou energií, naplno a fér. 

Okrouhlice-hriste.jpg  Okrouhlice-hra.jpg

Odměnou za naši snahu bylo krásné 6. místo, kterého si z celkového počtu 11 zúčastněných týmů velmi vážíme.

Lenka-diplom-akt.jpg

První rok našeho volejbalového života je za námi. Zrodila se skvělá volejbalová parta, se kterou můžete do budoucna rozhodně všichni počítat.

Nekončíme, začínáme! Sledujte nás!