Trendy velí barvy

Datum: 04/10/2018
|
Autor: Pleas

Zdálo by se, že podzim přináší pouze klidné zemité odstíny a není prostor pro výrazné barvy, ale opak je pravdou a letos trendy diktují změnu. To platí i o tom, jaké oblečení ještě využít a co koupit naopak nového. Nebojte se do toho jít.

Zaměřte se stále i na klasické barvy, jako jsou odstíny hnědé nebo lesem inspirované odstíny zelené, ale přidejte výraznou oranžovou. Tu na přehlídkových molech předvedli přední světoví návrháři a přidali k ní navíc rudou, která se snaží nahradit černou již nejednu sezonu. Také jsou tu nové střihy a nové materiály, které dodají již možná okoukanému oblečení nový rozměr. A které to jsou? Třeba svetry nebo sametové pláštěnky.

Úplety jsou hitem
dan-gold-544435-unsplash-1.jpg

Hlavním trendem je jeden kousek oblečení, který letos převálcoval již nudně se opakující evergreeny jako je kožešina nebo kostka. Je jím svetr, od oversize verzí až po jemné pletené blejzry. Nebraňte se tedy tentokrát měkkým dárkům od babičky a těšte se z každého ručně pleteného svetru, který najdete ve skříni. Tento hit nemá limity ani v barvách, vzorech nebo stylech. Limitem se může stát jen vaše fantazie. Přidal se k nim ještě hravý detail ve formě nášivek a výšivek. V kolekci Pleas najdete navíc roláky, které snadno nahradí top pod sakem a budou působit stejně stylově a trendy jako jakýkoliv pletený kousek z podzimních kolekcí.

Romantická něžnost
083928-100a.jpg
Na podzim se také proměníme v křehké víly, které se ovinou do romantických krajek a volánků. Šaty, v kterých budete absolutně „in“ jsou totiž právě ty dlouhé z jemných něžně působících materiálů, v pudrových barvách. Je dovoleno zdobení krajkou nebo výšivkou, ale vždy barva v barvě. Jestli by se vám zdály šaty příliš průhledné, můžete si u nás v nabídce najít naše dámské bavlněné košilky, zdobené též krajkami, ty vám doladí outfit a ještě splní funkci spodního prádla. Rozevláté něžné šaty rozbijte drsnou kovbojskou obuví, která zůstane trendy i letos a v botníku bude hrát hlavní roli.

Pláštěnka ze sametu
ifrah-akhter-1038798-unsplash.jpg
Jistou novinkou mezi materiály je letos na podzim určitě samet. V obchodech jej potkáte snad na všech modelech oblečení v různých barevných provedeních. My se ale zaměříme na nespornou jedničku mezi sametovými produkty, a tou je kabát s kapucí. Tzv. kápi bychom měli mít v těchto měsících snad všichni a není vůbec nutné, aby pršelo, abychom se zahalili. Na rozdíl od klasické mikinové kapuce, je tato střižená více do špičky a působí tak nějak extravagantněji. Nikdo vás na ulici jednoznačně nepřehlédne.