Výběr těch správných kalhotek je věda

Datum: 20/12/2018
|
Autor: Pleas
Článků o tom, jak je důležité dbát na výběr spodního prádla, jste už určitě přečetla víc než dost. Opakování je ale matka moudrosti. Pojďme si tedy shrnout pár bodů, které vám při dalším výběru pomohou.
 
POHODLÍ PŘEDEVŠÍM
Ano, i v kalhotkovém světě je možné řídit se trendy. Velká většina z nás dává ale přednost praktičnosti, pohodlí a komfortu. Přece jenom asi žádná z nás se nechce škrtit v upnutých umělých materiálech, které jsou neprodyšné, deformují naši postavu a toho vytouženého pohodlí se u nich také moc nedočkáme.

148055-000a.jpg

SPRÁVNÁ VELIKOST
Kalhotky stejně jako vše ostatní vám musí sedět. Když vám budou sedět, budou vám i pohodlné. Zabijete tak dvě mouchy jednou ranou. Co se týče výběru správné velikosti, opravdu neznamená, že pokud nosíte kalhoty nebo džíny velikosti 38, pak i spodní kalhotky budete volit ve stejné velikosti.  Každé kalhotky jsou vyrobeny z jiného materiálu a mají nejrůznější střihy, proto zkoušejte, zkoušejte a zase zkoušejte!

147316-100a.jpg

ŠPATNÝ STŘIH JE HŘÍCH
Je libo tanga, brazilky, šortkové kalhotky, string kahotky, italské kalhotky nebo snad kalhotky do pasu? Že jste se v tom už dávno ztratila? Věříme vám. U volby správného střihu je prioritou opět pohodlí. Při výběru ale přemýšlejte i nad tím, pod jaké oblečení kalhotky budete nosit. Je jasné, že pod legíny asi šortkové kalhotky nosit nebudeme, že?

083932-100a.jpg

 
Pokud jste nad takovým detailem, jako jsou spodní kalhotky, nikdy nepřemýšlela, věříme, že po přečtení našeho článku pro vás jejich výběr dostane úplně nový rozměr.